Om oss

Mer...

Mer...

Mer...

VÅRE MÅL

 

Vi skal skape system som er brukervennlig og lettfattelige for både alle pasienter og
behandlere.

SYSTEMET

 

Vår løsning som vi har utviklet gjør det et legekontor trenger for å ivare ta betaling og ankomst registering for pasienten. 

OM OSS

 

Kassistenten AS leverer med stor entusiasme helhetlige betalingsløsninger til helsebransjen. Vi skal gjøre vår kunders hverdag enklere. 

Kassistenten AS leverer med stor entusiasme helhetlige betalingsløsninger til helsebransjen. Vi skal gjøre vår kunders hverdag enklere.


Vi lar deg som kunde bruke mest mulig tid på å fokusere på det som er din kjernevirksomhet, nemlig behandling av pasienter og minimere ressursuttak på administrative oppgaver.


Tjenesten vil gjøre din hverdag enklere ved at alle data er samlet i en skybasert portal, tilgjengeliggjort på alle digitale enheter. Dette sikrer deg som bruker et til enhver tid korrekt og oversiktlig bilde av alle inntekter.


Kassistenten AS har lang erfaring i å utvikle systemer som fungerer med flere forskjellige kilder og sammenstiller søkbar informasjon som grunnlag for korrekt gjennomføring av betalinger og rapporter.


Vi løser din betalingsflyt uansett hvilken betalingsmåte pasienten velger ved sitt besøk.

Systemet

Ankomstregistering

 

Pasienten registrer sin ankomst på en egen terminal. Vi har bevisst valgt denne løsningen for gjøre det lett for pasienten å forstå systemet på to forskjellige maskiner.


Ankomstterminalen kan leveres i holder til vegg eller som gulvstativ og plasseres enkelt der det er hensiktsmessig i lokalet.


Denne funksjonen er imidlertid bare mulig for journalsystemer som støtter timebokintegrasjon fra
InfoDoc.

Betalingsmaskinen

 

Det tidsriktige designet og størrelsen på den driftssikre automaten gjør at den ikke opptar plass i lokalet samtidig som den er lett å bruke for pasientene. Maskinen er utstyrt med et GSM-kort som gjør at man ikke trenger eget LTE-uttak for nett. Dette muliggjør plassering hvor man ønsker i lokalet.
Maskinen kan kobles til legekontorets WiFi.


Betalingsfunksjonaliteter som kort, faktura og Vipps er naturligvis integrert i maskinen. Brukere får skrevet ut kvittering etter at betalingen er gjennomført. De som velger faktura som betalingsmåte blir profesjonelt fulgt opp av vår samarbeidspartner Finans2. Faktura blir sendt ut pr. brev eller som Digipost.

Betaling online

 

Pasientene kan velge å betale på nett innen 48 timer etter legebesøket. Dette gjøres ved å at pasienten legitimerer seg med Bank-ID på nettet. Pasienten finner enkelt sin faktura og betaler med kort eller Vipps. Bank-ID benyttes for å få den beste sikkerheten for sensitiv informasjon, slik at dere som behandlere og ansvarlige for personvernet til pasienten kan være sikker på at rett mottaker får sin faktura.


Betalingsløsningen kan også benyttes av pasienter etter e-konsultasjon eller videokonsultasjon og besøkende som ikke betaler ved maskinen når de forlater legekontoret.

Baksystem

 

Det første som møter deg når du logger inn som behandler er ditt personlige LegeWeb med alle dine inntekter oppstilt på en oversiktlig måte. Du vil kunne få oversikt over samme dag og historisk.


For i deg som behandler er det her du skal hente dine inntektsrapporter til regnskapet eller det kan settes opp slik at systemet sender dette direkte til din regnskapsfører.


LegeWeb er laget med tanke på å kunne gi et raskt overblikk over den økonomiske situasjonen.

 

Systemet har funksjonalitet som muliggjør at behandler kan opprette fakturaer som ikke kommer fra journalsystemet, hvis du har hatt oppdrag på f.eks. idrettsstevner eller må sende faktura på annet grunnlag for helsetjenenester som du har utført.


Valgmuligheten er mange for at du skal få en enklere arbeidshverdag.


Løsningen inneholder en rekke flere andre funksjoner som du kan ha bruk for, men ikke tenker over ofte før situasjonen oppstår. Man kan for eksempel slå sammen regningskortet hvis en pasient har fått flere behandlinger samme dag.


Har du spørsmål, ønsker å få et tilbud på våre løsninger eller et uforpliktende møte for en presentasjon, ta kontakt med oss.

Vi har et godt samarbeid med leverandørene av journalsystemter

 

Integrasjoner og partnersamarbeid med journalsystemer er en nøkkel for vår virksomhet.

VÅRE MÅL

Kontakt oss

E-mail:
Beskjed:
Sende
Sende
Skjemaet er sendt inn - takk.
Vennligst fyll inn alle felter

Kontakt

 

 

 

Support: support@kassistenten.no

 

Vedgenerelle henvendelser kontakt: post@kassistenten.no

En ny bransjestandard for pasienter og leger!

 

Ta kontakt med Kassistenten i dag for å se hva vi kan gjøre for å bedre din hverdag til pasientene med en aktør som tar det menneskelige på alvor!

Vi i Helsesystem AS har tro på en annen tilnærming til det å betale ved besøk hos legen.

 

Våre løsninger er fleksible og har en empatisk oppfølging av utestående krav. Lege kontoret har gjennom løsningen flere muligheter til å overstyre betalingsprosessen også når kravet har gått til inkasso. Dette gjør at pasient opplevelsen fungerer på en mye bedre måte enn hva som er standarden i markedet i dag.

 

Helsesystemer har tro på at det å gjøre opp for seg skal være enkelt og smidig, og ikke en belastning ved sykdom. I samarbeid med Finans2 har det blitt utviklet en human betalingsoppfølging som ivaretar legekontorene og pasientene på best mulig måte.

 

Ansatte i selskapet har lang erfaring gjennom utvikling av systemer og maskiner. Det har derfor gjennom denne kompetansen blitt utviklet et sømløst system gjennom hele prosessen fra mottak av pasient til generering av faktura. Dette for at lege kan fokusere på sin egen kjernevirksomhet og spare resurser, men også at pasient skal være fornøyd og ikke oppleve at selve betalingen skal være utfordringen i hverdagen.

 

Ved å ha en fleksibel og human tilnærming samt integrert system har Helsesystemer en bransjeløsning som er tilpasset hva pasienter og legekontorer ønsker og krever.

Vi har en brukersentrisk tilnærming

 

Vi har lagt til grunn at vi er en samarbeidspartner for våre kunder. Det betyr at vi har et stort ansvar for tilliten vi har fått av legekontorene som velger oss og det er med ærbødighet vi skal ivareta og
opprettholder det gode lege og pasient forholdet.

Vi gir brukerne en god opplevelse

 

Kassistenten leverer system og tjenester som er brukervennlige og lettfattelige for pasienter og behandlere.

Nettstedet bruker informasjonskapsler. Du kan spesifisere vilkårene for lagring eller tilgang til informasjonskapsler i nettleseren din.

OK

© 2019 KASSISTENTEN AS